Autor: 021.rs

Novi Sad
21.10.2023.
14:00 > 10:29
Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu najoštrije osuđuje fizički napad na aktivistkinju te stranke i zamenicu predsednice Skupštine Grada Novog Sada Kristinu Karaić.

Komentari 50

  • Grobbelaar

    26.10.2023 08:33
    Samo se setite motki i gumenih čekića...ničija nije do zore gorela !!!!!!!!!
  • Ćorka umesto batina

    25.10.2023 04:41
    Stari Beograđanin sa Senjaka
    Članove SNS-a ne treba proganjati, tući i maltretirati- treba ih, pogotovo one istaknute, odmah hapsiti i privesti suđenjima. Razloga za hapšenja i presude ima bezbroj- od veleizdaje do pljačke narodnih para, korupcije i primanja i davanja mita, nepoštovanje Ustava i zakona Srbije itd. itd. Najzad- treba ih hapsiti jer su doprineli da kao jedna od retkih država na planeti, MAFIJA IMA SVOJU DRŽAVU koju narod još ubek zove Srbija! Naravno to će biti moguće tek kada na dolazećim izborima izgube vlast i najzad narod razjuri bandu istražitelja, tužilaca i sudija -članova SNS ili koji su od SNS-a postavljeni da dele NEPRAVDU. Inače- ako ovi i dalje ostanu da budu vlast -spasa Srbiji i Srbima NEMA!
  • NS

    23.10.2023 12:31
    Ns
    SNS napada gradjane, zovu telefonom, uznemiravaju. Mnogima su poslovi uslovljeni clanstvom, uzas!
  • Dolma

    23.10.2023 00:41
    Iskreno
    Da su žuti kojim alučajem na vlasti, i da je neko napao njihovog aktivistu, nahvatali bi napadača za 10 minuta, tj., ne bi sigurn kukali preko medija.
    Oni su uvek zaštićeni, ali naravno smo oni (čak i sada, dok su opozicija).
  • Mutimir

    22.10.2023 11:58
    @Trpimir
    "Napominjem da u zgradi imamo interfon i nikada nisam otvorio ulazna vrata nepoznatim osobama."

    Stavite video nadzor i na njega povežete digitalni interfon koji loguje svako otvaranje vrata, lupa screenshot sa ulazne kamere, sa sve podatkom koji je tačno stanar otvorio i tačnim vremenom. Neki od komšija ti šuruje sa sektom, ovako će se tačno znati koji. Protiv spiskova se bori spiskovima. Neka istorija presudi.
  • Nada

    22.10.2023 09:46
    Strašno
    A to što je napadnuta aktivistkinja Branka Tatić od obezbeđenja opštine Bačka Palanka nikom ništa. Sramota šta se radi.
  • PeTejac

    22.10.2023 00:55
    Februar 2019. Skoro je četiri popodne i vreme adekvatnog odmora.
    Zvono na vratima. Ali ne ono kada neko malo zazvoni, pa to eventualno ponovi ili odustane. Neee… Da je ona prva, stidna varijanta zvonjenja u pitanju, ko zna da li bih digao matoro dupe. Ovakooo, mora da nešto ne valja i nešto se gadno desilo. Pomišljam na svašta i mnogo mi gadnih stvari prolazi kroz glavu.
    Sjurim se i onako bunovan i otvaram brzo vrata. Tri nepoznate face. Dva tipa i devojčurak. Brzo analiziram face. Nisu policija, valjda bi došli u uniformi. I ne trojka. Obično idu u paru. I Premladi su. Osim toga, jedna od faca je apsolutno majmunska da bi to i za Policiju bilo previše. No, baš ta majmunska faca me "smiruje". Već sam okom iskusnom (izanđalog) protivteroriste šmeknuo njihove ruke (u protivterorizmu se to prvo radi zbog eventualnog oružja u rukama). Momci drže po fasciklu (čak i majmunska faca - zar Čita čita?), a devojče ruke drži na damskoj torbici (zatvorena je), obešenoj o desno rame. Možda sve traje delić sekunde, ali moj pogled koji šara na sve strane zaustavlja, a ko bi drugi, do majmunska faca. Razvlači kez i kaže da su iz Srpske napredne itd…
    - Aman ljudi, popodnevni odmor je! Da li vas je neko nekada učio osnovno redu i kulturi?
    Prave se da me nisu čuli.
    - Znate, mi smo došli povodom izbora…
    - Nalevo krug i trčećim kora-kom, na-po-lje! TRKOM! JASNO?
    Odgovor nisam sačekao. Zveknuo sam vratima, ali ne toliko jako kako bi dolikovalo. Ipak, vrata su moja.
  • ali, ajde pokusajte

    21.10.2023 23:33
    da zamislite
    Bas me zanima kako bi me ti aktivisti koji smatraju da je normalno da idu i zvone i uznemiravaju gradjane od vrata do vrata, docekali da ja njima zazvonim kada se oni odmaraju i izrecitujem im imena svih koji zive u tom domacinstvu i trazim, recimo da mi se izjasne i daju potpis o stanju Nacionalnog parka Fruska Gora? A oni taman zahvatili supu posle posla... Verovatno bi me docekali sa "izvolite, bas ceo dan razmisljam o tome i jedva cekam nekoga...". A pri tom primer nije ni blizu, jer se Fruska Gora tice svih nas+oni i tamo vedre, krce i oblace, a ovi aktivisti nemaju blage veze sa zivotom, nego samo gledaju svoju guz--cu
  • Valter

    21.10.2023 23:00
    Najvažniji deo tog njihovog saopštenja je: "Sve češći fizički i verbalni napadi na članove naše stranke...". Eto, sve vam je rečeno.
  • Trpimir

    21.10.2023 22:52
    Zašto me aktivisti SNS-a stalno progone. Skoro svaki drugi dan dolaze mi na vrata i nude neke poklončiće. Napominjem da u zgradi imamo interfon i nikada nisam otvorio ulazna vrata nepoznatim osobama.
  • Fuj49

    21.10.2023 21:22
    Nije ih stid
    SNS: Hitno zaustaviti progon naših članova

    Da li taj apel podrazumevada ćete i vi prestati da napadate opoziciju?
  • Nikola

    21.10.2023 21:10
    progon
    Progonite vi nas .....Zivimo u diktaturi...Najsiromasnija smo zemlja u Evropi ciji predsednik se javno hvali parizerom na televiziji ,jedva sastavljamo kraj sa krajem ...Tako da cutite...
  • Vrhunski bezobrazluk

    21.10.2023 21:01
    Svi mi radimo naporno, često i prekovremeno i jedva dočekamo da dodjemo kući i da se razgaćimo i oladimo glavu od svega i onda vi nadjete sebi za pravo da idete i uznemiravate ljude u svojim domovima. Pa odakle vam ta ideja uopšte? Pa, radije ću Jehovine svedoke ili neku prosjakinju koja trazi da udelim koji dinar ili lutajućeg prodavca Zepter posudja ili kompleta escajga da saslušam, nego vas stranačke aktiviste, pri tom jedini stranački aktivisti koji mi zvone su iz vladajuće stranke. Pa već ste na vlasti, šta još više hoćete? Jeste toliko super? Pa zašto idete od kuće do kuće?
  • Vladimir

    21.10.2023 20:51
    kako izbeći SNS sektu?
    Nemojte ulaziti u kolaboraciju sa režimom. Ono, posao, vrtić, poslovni prostor, diploma... Ne ulazite u koruptivne lance, ne trgujte uticajem i ne vršite zloupotrebu službenog položaja. S vremena na vremena posetite demonstracije i na "public" stavite selfi sa demonstracija.
    Zabilaćiće u širokom luku vas i vaš stan.
    Srdačno, Vladimir V.
  • Imre

    21.10.2023 20:51
    Što ne napišete koje su to "pristojne stranačke aktivnosti".Da nije možda dolaženje na stan ili kuću oko 15-16 h u vreme popodnevnog odmora,sa sve spiskom svih stanara?Došli meni tako neki klinci i drže neki spisak.Pitaju me hoću glasati za Vučića.Ja njih pitam odakle vama moji podaci,ime i adresa stanovanja.I oni ladno kažu,pa dobili u opštini.Imamo tu sve iz ulice.Sektaši, okupirali ste državu,al nećete još dugo.Gori vam pod nogama.Džaba maltretirate ljude,prebacujete iz opština gde nema glasanja u Beograd i gde već.Gotovi ste!
  • @Horus

    21.10.2023 19:40
    Ivana
    Zdravo botu! Defetizam koji širite da borba protiv SNS -a nema smisla, neće proći. Nećete pobediti, pod uslovom da ne pokradete izbore, a čak i da se to desi (što je vrlo verovatno) visimo se na ulici kao 1996.godine.
    Dosta nam vas je. Da vas pozdravimo sa pozdravom kojim nas ismevate-Živela Srbija!
  • Matematičar

    21.10.2023 18:54
    @otpornik
    Treba im uvek odgovoriti i reći - da, za vas sam, za SNS.
  • otpornik

    21.10.2023 17:47
    1938
    Pre neki dan su dvoje mladih kadrova SNS isli od vrata do vrata u mojoj ulici. Nisu delili ni letke ni hemijske olovke, ali su me zato pitali: "Mi smo iz SNS, hteli smo da Vas pitamo da li ste za ili protiv nas (SNS)?". (Citat od reci do reci).
    Odgovoro sam im pitanjem: Da li znate da su tako crnokosuljasi radili u Nemackoj 1938. pred "Kristalnu noc", isli od vrata do vrata i postavljali takava pitanja?
    Nisu znali sta je "Kristalna noc" a izgleda ni sta su "crnokosuljasi".
    Zatvorio sam vrata i oni su otisli.
    Nista se nije promenilo za eto skoro 100 godina.

  • Mihailo

    21.10.2023 17:35
    A šta je sa ostalima?
    Ne podržavam bilo kakvo nasilje, ali ono što sadiš to i žanješ...Više mi smeta što su napadi na ostale političke grupe "normalna" stvar i zbog toga se ovo i dešava...Opozicija je u mnogo goroj situaciji...Da li ce i tu SNS da traži zaštitu svih aktivista?
  • Izvinite

    21.10.2023 17:04
    A ko je mene
    stavio na spisak sigurnih glasova SNS? Ko je imao moje tačne podatke?
    I ko vam dostavlja spiskove stanara, pa zvonite na vrata i proveravate mi članove porodice? A ja na bolovanju jedva sam zaspao a vi na zvonce.
    Više puta sam dao potpis za izbore opozicionim strankama, pa me niko od njih ne gnjavi. A vi? Dosadniji ste od stenica!
  • Horus

    21.10.2023 16:45
    Džabe se ložite u komentarima, kad vrlo dobro znate da ce sekta opet ubedljivo pobediti 17og decembra...ne znam ko je gori, vi zaludnici ili oni
  • Gojko

    21.10.2023 16:39
    Kakva junakinja, na ženu udarila, strašno !
  • ne interesuju me

    21.10.2023 16:30
    vase stranacke aktivnosti
    Nedelja popodne, vreme odmora oni zvone na vrata da pitaju za koga cu da glasam i pri tom nabrajaju clanove domacinstva... kao nece niko? Pa ako to nije uznemiravanje i protivzakonito ne znam sta je. Iskreno cudo bi bilo da nekome ne pukne film.
  • Djoko

    21.10.2023 16:13
    a ko ce nas da zastiti od vasih aktivista?
    "Da li imamo vasu podrsku na predstojecim izborima?" i spisak stanara po adresi uredno popunjen...
  • Kada zinu- lažu!

    21.10.2023 16:12
    @Laž
    Hvala na raskrinkavanju još jedne njihove laži!
  • Radoje D.

    21.10.2023 15:53
    U strahu su velike oči
    "..hitno zaustaviti progon naših članova.."
    - Kako zaustaviti ono što još nije ni počelo !?
  • СНС члан бр.картице

    21.10.2023 15:46
    Ево ја сам члан СНС око 8 година и све до сада што сам добио од СНС су : флаша вина ,кафа,ратлук за свечаре,пар пута нотесе,упаљаче,хемијске ,и нема даље ,редовно гласам за њих 3х ишао на митинг СНС ,на прошлим изборима на једну листу једној особи дао 30 сигурних гласова ,другој 15 када питам локалне политичаре за неку услугу само обећавају и ништа ,али они се међусобно помажу чине једни другима услуге као Председник Месне Заједнице неком Директору или неком из друге партије и обрнуто ,шта их брига за моје активности а ти исти краду сигурне гласове од својих чланова па приказују као да су они скупили
  • Баба Перса

    21.10.2023 15:32
    Прођох кроз Сремску Каменицу сад је СНС отворила нови страначки локал у центру ,питам Го СНС од чијих пара се отварају канцеларије,одбори и шта ,шаље централа из Београда ,одакле централи силне паре да отварају по градовима,селима ,ко то финансира ?Билборди,Плакате,чланске карте,мајице,заставе...још да почнете по клозетима народу да лепите AV постере
  • miILIon

    21.10.2023 15:20
    Njemu su ovo najvažniji izbori zato što može da ih izgubi a zna šta ga čeka posle poraza!

    Kosmet je već čačkao pa su ga provalili i OPET ponizili.

    Neće prezati ni da izazove sukob između nas samih!

    17. Decembar, BUKVALNO- Mi ili On!
  • Dosta više!

    21.10.2023 15:17
    Sve ratove ste bre izgubili!

    Zadužili ste se 40+ mlrd evra!

    Pokrali ste državu!

    Kosmet odlazi!

    Podelili ste narod!

    A sada još zakuvavate i građanski rat!

    Bando jedna banditska!
  • M

    21.10.2023 15:16
    Licni podaci
    Zvoni njih dvoje pre neki dan na interfon kuce i pre nego da odgovorim cujem kako pricaju o tome ko zivi na adresi i zapisuju kakvo je stanje objekta. Nisam postavio snimak online samo zato sto se navode moji podaci.
  • Frau Baba

    21.10.2023 15:06
    A povredili je kako?
    Ogulili lak s nokata?
  • Ralle

    21.10.2023 14:59
    Ko to vas progoni,starija gospodja sa kisobranom...bas ste progonjeni...smesni ste s tim svojim standovima oko pijaca..
  • Mo

    21.10.2023 14:57
    Nek se smatra srecnikom
    Danas u 14h mi na vrata zvoni neko pritom me probudio. Otvaram vrata kad neko iz SNS. Nek se taj neko smatra srecnikom jer nisam nasrnuo na njega. Celu noc sam radio i on me budi zbog cega? Da me pita za koga cu glasati, odakle mu pravo za tako nesto???
  • Deda Mile

    21.10.2023 14:54
    Sramota je kako se vaši sektaši ponašaju po gradovima . Opkoljavaju i napadaju orkestrirano Miloša Jovanovića po trgovima gradova u Vojvodini, sprečavajući ga da razgovara sa građanima Zrenjanina , kikinde i Rume .To je nešto najogavnije što sam video u zadnjih 30 godina ..
  • Mile

    21.10.2023 14:52
    Vi, članovi SNS-A ste najveći izdajnici od kada je Srbije!
  • Lila

    21.10.2023 14:43
    Hoćete li osuditi i napad na mene, kada me je telefonom pozvalo nn lice da se raspita o mom mišljenu o AV-u? To je mentalno nasilje koje vrše svaki dan.
  • Musaši

    21.10.2023 14:41
    Od kada su stranačke aktivnosti da zvone ljudima na vrata stana i uznemiravaju iz u mirnom uživanju imovine?
  • Laž

    21.10.2023 14:40
    Ja sam lično bila svedok kada su aktivisti "pokreta za preokret" postavili jedan štand, a već par minuta kasnije stižu desetine članova s.n.s. koji ih bukvalno opkoljavaju sa postavljanjem nekoliko svojih štandova, kom ptilikom je glavna provokatorka bila izvesna Staša (iz lifta) koja je otela formular sa potpisima iz ruke aktiviste "pokreta za preokret".
  • Strašno

    21.10.2023 14:37
    Hoće to
    Ma žena koja je napala aktivistkinju SNSa garant je bila pijana. Imali smo skoro slučaj da su jednog lokalnog aktivistu koji je mirno vozio bicikl udarali dva puta automobilom "pijani" momci; tako da je verovatno i žena napadač u ovom slučaju bila pod dejstvom alkohola.
  • mile

    21.10.2023 14:37
    Al ovi nemaju obraza.
  • Dark

    21.10.2023 14:34
    Mogli bi ali nece
    Stranacki aktivizam ostavite za stranacke prostorije, umesto sto progonite narod po ulici i po kucama/stanovima.

    Ovde mi se cini da se progonitelji zale sto ih neko progoni.

    Prst na celo, razmislite o moralu, gde ovo ide sve i cemu “doprinosite”
  • Mile

    21.10.2023 14:33
    Tako je to, kad propagiraš nasilje dobiješ nasilje. Zato je vreme da odete u istoriju i da vratimo kulturu u etar. A ovo vaše spinovanje jedino vaši članovi kupuju i to samo ako ih platite. Vrlo verovatno se radi o osobi koja je bila na vašoj strani dok nije shvatila kakvi ste.
  • Mojsije

    21.10.2023 14:33
    Ju ju
    Progon na clanove vase stranke!!! A sta vi gospodo radite vec 11 god. Ko god nesto kaze protiv vas, vi ga razapinjete na sva usta i sve strane. Jeste li samo vi zasticeni zakonom?!? Vi ste jedini krivac za sve lose sto se desava ovde i ovom napacenom narodu.
  • Nikola

    21.10.2023 14:32
    Nemojte zaustavljati ljude na ulici, ne idite po zgradama da zvonite ljudima i ne zovite telefonom u bilo koje doba dana pa vas niko nece dirati.
  • NemanjaN

    21.10.2023 14:25
    Sve razumem...
    Ali ne razumem kako vas iz SNS-a , apsolutno nije sramota da kukate? Uništili ste sve u ovoj zemlji i sad kme,kme napadaju nas.... Moreeee...
  • Grade

    21.10.2023 14:22
    SNS
    Kako ste posejali,tako cete I da zanjete.
  • Zokins

    21.10.2023 14:08
    napad
    Ko će vas da napada ? Uvek pred izbore izmislite neke napada.
  • Naguznjak

    21.10.2023 14:08
    Provocirate, uznemiravate ...
    Navalentni ste !!!
    I narodu dogorelo ... a kada ste palili baklje i tukli ljude na protestima onda se ćutalo ???!!!
    Lepo vam je rekao Jovo Bakić !!
  • Zemlja čudesa

    21.10.2023 14:07
    Vrlo dobro vi shvatate da ste se već popeli ljudima na vrh glave, samo se pravite blesavi. U svakom slučaju računajte s time da će sektaši sve gore prolaziti kako vreme bude odmicalo, a ljudi postajali siromašniji i nadrndaniji na one koji ih pljačkaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna